Cumhuriyet İlkokulu

WEB https://dalamancumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr
Adres : MERKEZ MAHALLESİ HACI ALİ SOKAK 1818/B18/C DALAMAN/MUĞLA
VİZYON : Çağdaş eğitim anlayışı ile eğitimin merkezine öğrenciyi yerleştirip Türkiye’nin en iyi eğitim kurumlarından birisi olmak.
MİSYON : Dalaman Cumhuriyet İlkokulu olarak misyonumuz evlatlarımıza en iyi eğitimi ve öğretimi sunmaktır. Bu kutsal amacı gerçekleştirme sürecinde rehberimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´tür. Onun ilke ve inkılâplarını gözetmek boynumuzun borcu aynı zamanda çocuklarımıza sunacağımız en önemli yaşam felsefesidir. Sonuç olarak bizler çağdaş, bilimsel ve aklın öngördüğü bir eğitim anlayışıyla daha güzel ve mutlu yarınlar için yarının evlatlarını yetiştirmekteyiz.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :1871
Öğretim Şekli :Cumhuriyet İlkokulu ikili eğitim yapmaktadır. Sabah grubu 3.,4.sınıflardan, öğle grubu 1.,2. sınıflardan oluşmaktadır.
Saatler : Sabah Grubu 08.00-12.50 öğlen grubu 13.10-18.00
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : KALORİFER(FUEL OİL)